Post

Hand holding smart phone with screen apps, represented by business management, investment

Written by Blog.projectredflag.org Feb 14, 2024 · 18 min read
Hand holding smart phone with screen apps, represented by business management, investment

Business Card, Online Shopping, Email, Online Advertising, Payment, Retail

Nominujete své oblíbence. 31. 7. 2023. Nominační část ankety Křišťálová Lupa 2023 - Cena českého Internetu je v půlce. Ještě stále máte čas nám dát vědět o serverech, službách a výrazných osobnostech české internetové scény, které si letos podle vás zaslouží ocenění. Stačí do 17. srpna vyplnit.


Flat design modern vector illustration concept of delivery shopping, marketing with

PromethistAI, the company that created Flowstorm, has made it to the second voting round in the Křišťálová Lupa Award - Czech Internet Award!We are honored to be nominated in the category Global Projects of Czech Creators along with all the other great projects Fingers crossed!


Křišťálová Lupa 2022 on Twitter ".honzamikulka a janekrubes získávají se svým kanálem Kluci z

Anketa Křišťálová Lupa - Cena českého Internetu se letos přehoupla do své plnoletosti a odhaluje nejúspěšnější internetové projekty za uplynulý rok, které se probojovaly do hlasování. Nabízí hlasující veřejnosti osm a odborné porotě devět kategorií mezi zajímavými weby, službami a osobnostmi českého internetu.


Mobile App Concept Online Shopping Store In 3d Render Background, Shopping 3d, Shopping

Autor: Karel Choc, Internet Info. Přinášíme kompletní výsledky ankety Křišťálová Lupa 2023 vybírající největší projekty a osobnosti českého internetu. Dnes večer proběhlo v Divadle pod Palmovkou slavnostní vyhlášení ankety Křišťálová Lupa 2023. Část vítězů vybrala odborná porota a část široká veřejnost.


Křišťálová Lupa 2022 Ceny jsou rozdány. Kdo vyhrál?

Křišťálová Lupa - Cena českého internetu | Foto: Jiří Benák/iDNES.cz | Zdroj: Profimedia Anketa Křišťálová lupa - Cena českého internetu, proběhla letos poosmnácté. Jejím cílem bylo jako vždy zvolit „nejzajímavější a nejprospěšnější projekty, služby a osobnosti českého Internetu", jak píšou.


Křišťálová Lupa 2022 on Twitter antikvariát Knihobot vítězí v kategorii Mladá krev

O projektu. Anketa Křišťálová Lupa 2023 - Cena českého Internetu oceňuje nejoblíbenější a nejzajímavější projekty a služby českého Internetu za rok 2023. Letos proběhne již 18. ročník nejvýznamnější internetové ankety kterou pořádá server o českém Internetu Lupa.cz. Vedle ankety bude uspořádán také 18.


Set of web and app icons related to shopping Stock Photo Alamy

All Images Shopping News Maps Videos Books. Search tools. Křišťálová Lupa Award - Internet Shopping. Category of: Křišťálová Lupa Award. Established: 2009. First awarded: 2009. Winners & Nominees < > Zásilkovna.cz. 2022.


Shopping Bag PNG Picture PNG Arts

Anketu Křišťálová Lupa 2022 - Cena českého Internetu pořádá server Lupa.cz, jehož provozovatelem je společnost Internet Info. Partnerem je Domalewski Advisory. Hlavním mediálním partnerem je Česká televize. Mediálními partnery jsou Cnews.cz, Euro.cz, Marketing Journal a MediaGuru.cz. Produktovými partnery jsou EasyEvent.


Pin på Shopping Mall

3. 10. 2022. Finální hlasování rozhodne o vítězích sedmnáctého ročníku ankety Křišťálová Lupa 2022. Internetová veřejnost a odborná porota mají možnost do 1. listopadu vybrat ty nejlepší v 17 kategoriích. Odstartovalo hlasování ankety Křišťálová Lupa 2022 - Cena českého Internetu. O finalistech 17. ročníku.


Křišťálová Lupa 2021 za obchodování pro Zásilkovnu Blog Zasilkovna.cz

Internetová veřejnost a odborná porota mají do 1. listopadu možnost vybrat nejlepší projekty českého internetu v 18. ročníku ankety Křišťálová Lupa 2023 - Cena českého Internetu, a to hned v 17 kategoriích.. Ty nejzajímavější a nejpřínosnější projekty, osobnosti a služby českého internetu, jež prošly nominační fází a dostaly se do finále, bojují nyní o.


Fotogalerie Informační systém Odoo Lupa.cz

Web Zbraneproukrajinu.cz, který pod názvem Dárek pro Putina pořádá sbírky na zbraně, jimiž se Ukrajinci brání ruské válečné agresi, získal hlavní cenu za projekt roku v Křišťálové Lupě. Zbraneproukrajinu.cz byly vybrány za projekt roku i loni. Anticenu převzal vicepremiér pro digitalizaci Ivan Bartoš (Piráti), ale dostala ji celá vláda za to, že podle poroty.


Download Shopping. RoyaltyFree Vector Graphic Pixabay

Seznam Zprávy zvítězily v Křišťálové Lupě, ceně českého internetu za rok 2023. 23. 11. 2023 19:35. Seznam Zprávy již počtvrté v řadě zvítězily v anketě Křišťálová Lupa, a obhájily tak pozici nejoblíbenějšího internetového zpravodajského webu. Šťastné pondělí pak získalo stříbrnou a bronzovou příčku ve.


Křišťálová lupa 100mm

Anketu Křišťálová Lupa 2023 - Cena českého Internetu pořádá server Lupa.cz, jehož provozovatelem je společnost Internet Info. Hlavním mediálním partnerem je Česká televize. Mediálními partnery jsou Cnews.cz, Euro.cz, Marketing Journal a MediaGuru.cz. Produktovými partnery jsou EasyEvent a Vinařství Válka.


Křišťálová Lupa 2022 on Twitter "Mobilní aplikace pro placení v restauraci Qerko_CZ opět

Křišťálová lupa. Hlasujte pro nejlepší projekty českého internetu. Startuje 18. ročník Křišťálové lupy. Filip Kůžel 22. září 2023. SDÍLET NA FACEBOOKU TWEETNOUT. Křišťálová Lupa - Cena českého Internetu je plnoletá. Po nominační fázi začíná to hlavní - veřejné hlasování. Projekty jsou rozdělené do.


Hlasování v anketě Křišťálová Lupa 2021 Cena českého odstartovalo Info

23. 9. 2022. Odstartovalo hlasování v letošním ročníku ankety Křišťálová Lupa - Cena českého Internetu. Internetová veřejnost a odborná porota tak mají možnost vybrat své favority v 17 kategoriích. Osm kategorií pro internetovou veřejnost, devět pro odbornou porotu, to je nabídka pro hlasování v 17. ročníku ankety.


Fotogalerie 15 let českého v číslech Křišťálová Lupa

Kompletní výsledky ankety Křišťálová Lupa 2022 najdete níže. Kategorie hodnocené veřejností. Cena popularity. Opravdové zločiny - Detaily a zákulisí nejznámějších zločinů v podcastu Lucie Bechynkové a Barbory Krčmové. Kluci z Prahy - Youtubový pořad Janka Rubeše a Honzy Mikulky se 457 tisíci odběrateli.